Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den plats där du bor

 

Jag kommer tillbaka

nu reser jag hem

ser allt det jag lämnat

torna upp sig igen.

 

Jag öppnar mina händer

har ingenting gömt

jag lever i nuet

allt det gamla är glömt.

 

Hur var det du sa då,

du kommer aldrig igen

men nu är jag här

och finns

i din närhet min vän.

 

Jag kan leva och älska

min lust den är stor

jag ser kärleken hämta

kraft ur den plats där du bor.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Peter Kohlm VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 11:32



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En livsbejakande vision.
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP