Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karin

Om det finns en ordning
så kommer ditt fokus att bli
att det finns en annan ordning
en bättre ordning
där sådana som du
kan andas älska och leva

Så jag säger okey
vi gör det på ditt sätt
din ordning
du får bestämma
hur vi skall ha det tillsammans

Du tar det som en provokation
och pratar om regelsamhälle
ingen människa kan växa
under en annans människas övermakt
varje människa måste bli fri
därför behöver vi anarki

Nu lever vi som isolat
i våra individuella paradis
men den optimala lyckan
känns meningslös
när den inte går
att dela med andra

Så jag skickar ett brev
till ditt paradis
från mitt paradis
kom tillbaka
så att vi kan
börja gräla igen




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-06 15:12



Bookmark and Share


  tildam
så jävla bra!
2016-11-06

  objekt3
Vilken typ av anarki?
2016-11-06

  Stefan Albrektsson
Snygga twistar, vridningar och vändningar och en uppenbar communication breakdown...
Jag vidhåller att ingen "finner sig själv" i ensamhet - finna sig själv, leva i sann frihet och lycka gör sig inte i isolation...
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken ÄR trots allt!
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP