Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad jag gör, men vem bryr sig


Snö

den första gången
haikun skrivs i kokain
vill du hjälpa mig?




Bunden vers (Haiku) av Foton
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-06 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton