Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus

Det susar i säven,
vad är det jag hör
Kan inte längre lyssna,
för mycket som stör

Intryck som kommer,
intryck som går
Jag börjar sakta greppa,
att ingenting består

Hur ska något vara
Hur ska någon klara,
ett liv i denna värld
Fyllt av
det ofattbara




Fri vers av Foton
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-27 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton