Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergata

Stjärnor
Eller ljus
Från upplysta hus
Hur kan det gnistra?
Hur kan det spraka?
När vi är fast
På vår vintergata




Fri vers av Foton
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-23 01:24



Bookmark and Share


  filharmoniker
Många bottnar i detta alster. Uppskattar det starkt! Fortsätt!
2019-07-26

    ej medlem längre
En applåd till dej för båda dina texter!
Läst dom flera gånger, får nya inre bilder varje gång!
Mera!
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Foton