Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigg

Vänd en sida
Ett blad
Glöden från den sista cigaretten
Är allt som finns kvar




Fri vers av Foton
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-23 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton