Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvud

Kroppen är lealös
Axlar, knä, tå
Hur tar jag mig framåt
Utan att gå




Fri vers av Foton
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-22 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton