Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsländan

Som en dagslända
Flög hon ut genom fönstret
Iakttog
Sökte
Fann inget
Som en dagslända
Slöt hon sina ögon
Föll




Fri vers av Foton
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-08-02 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foton