Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
boooyh.


rollspel?

jag slår på mig själv
och känner mig knockad
för fast för att köra
hey smile som en docka

du vill se mig röra mig själv
men jag har lärt mig
att för sånt får man skäll...

spela på ytan
ge mig de jag vill
hon lärde sig läxan
- då rektorn sa till

rak i ryggen
men raden är krökt
vi snackar med tobak
hon puffar på rök..

hon går runt i cirklar
men gör de snyggt
hon låtsas att leka
-o rollar de tryggt-

ett varmt hjärta
med kärlek för alla
men dessa händer
- känns ju så kalla.

ge mig en filt
ge mig en bok
ge mig en dag
låt mig chilla din tok.


öööh




Fri vers av Nellie629
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-07 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629