Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse i maj

Sen stal jag syrenens allra första doft
från grenen som blommat före de andra;
som om han inte riktigt orkat vänta på
sin rätta tid att leva och finnas till.

Och vem kan egentligen klandra honom?




Övriga genrer av Persson
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-05-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson