Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kön SKÄNDLIGHET

SEX SKÄNDLIGHET

  jag vet SKÄNDLIGHET
av deras könshår
din tidning
från rena Pee Wee
Rullar av bindor
Spraya och schamponera Bonteé
och din Lacy underkläder
och er doften av kaffe
  på soffan ass
och hennes te spillts på hans jeans
  chokladmousse
och symbios av vårt kön
Våra blad kräm

Carlos Ac libera

Gör en donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 309 gånger
Publicerad 2016-11-08 08:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
aj va jag diggar detta !
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor