Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många blommor

älska, 

älska inte

 

min äng 

är 

 

naken

 

bladen  

-bortryckta 

ovissheten skalar av

hur är man en blomma utan stjälk 

 

 

älska, 

älska inte

 

hur många blommor

har du slitit 

upp ur marken 

hur många blommor har du

ryckt ur sin trygga grund 

 

älska

 

 

älska inte

 

 

 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-08 18:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
din äng
är fager i sin barhet
2016-11-08
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad