Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två monster


Två monster drar mig åt olika håll.

Ett monster vill vandra fritt
på de varma stränderna i Vietnam.

Eller sitta och skriva i 6 dagar på tåget mot Vladivostok.

Det andra monstret vill förlåta
och älska med min fru.

Och möta ålderdomen med kvinnan.

Hittills har de varit likstarka,
och mer eller mindre sliter mig isär!

Kan man göra både och?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-09 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP