Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-11-09 #älska


Dikt eller verklighet?

 

Du säger alltid:
"Om du sagt A får  du säga B"

 

Du vill att jag avslutar min mening
På dina läppar
Som om att det var kyssen
Jag pratade om

 

Du vill ta reda på, om min längtan
kan uttala
"G U  D"
För du har på känn
att jag har nåt på tungan
När du smeker mina lår
och närmar dig, min inre tro


Du ber mig: "snälla säg det.......nån gång"


"hur menar du?"
svarar jag och tappar andan


"det börjar på Ä..."
mumlar du

 

 

och jag vet inte riktigt vem som fick sista ordet

 

 

 

Dikt eller verklighet?

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-09 14:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jättebra!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP