Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var också jag ung och stark


andetag för andetag

också idag

vaknade jag


med skakande händer

undrar jag 

vad det är som händer


av pest och kolera

är det pesten som nu

breder sig ut


jag tar ett piller till

undrar om det är vad

jag egentligen vill


helst vill jag inget

inte vakna

eller sakna


den jag en gång var









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-09 14:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2016-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Starkt och berörande!
2016-11-09

  Solstrale VIP
Vågat, stark metafor ... Allom bra!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP