Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… NÄR STEGADE DU UT DITT INRE REVIR SENAST


VILSEN I PANNKAKAN?

 

har du känt dig

platt manglad

tillintetgjord

 

sträckt dig ut

men inget svar

ingen där hör

 

stega ut ditt inre revir

säg detta till dig själv

jag älskar och älskas

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-10 20:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mörker jagar inte
Bort mörker!
Det gör bara ljus
Och en spinnande
Katt!
:)
2016-11-10

  Mr_Solstråle
alla är värda att älska och att älskas =)
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP