Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första snön

 

 

 

 

snön lyser vit på tak och mark

lika vackert som på en tavla

naturen går in i vintervila

träden står kala utan löv

spretiga grenar klädda med snö

första snön alltid en överraskning

man blir som barn på nytt

skulle vilja rusa ut i snön

och leka som barn på nytt

men det skulle se konstigt ut

vuxna människan!

så hon bär sig åt!

nä, jag sitter nog kvar

och tittar på det vackra

här inifrån

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-11 09:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text i vinterkläder!

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP