Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leonard

Han sjöng han var man

eller vem som du önskar

som följer en bit



 




Bunden vers (Haiku) av Mymlan58 VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-11-11 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP