Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens harmoni

Vattnets yta ligger stilla.
Stilla så när på de ringar
som bildas då fiskar fångar
några insekter.

En groda kväker någonstans.
Kvällsluften känns helande.
Kvällsluften med doft av mossa.
Solen försvinner sakta ner bland
träden.

Jag bestämmer mig för att ta ett
kvälls dopp.
Huden knottrar sig lite.
Jag går ner i vattnet och låter det omsluta
min kropp och de känns nästan ljummet
några få tag och så bara ligger jag där.

En fågel ropar i natten och mörkret sänker sig över skogen.
Jag simmar in mot stranden och går upp.
Drar på kläder på blöt hud men de gör inget.

Mina batterier är fyllda.
Fyllda av skogens harmoni.




Fri vers av Bearded Bear
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-12 09:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar naturromantik helt mållös av närvaron, så vackert! :) bokmärket därför...
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear