Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle på date


Du skrev ”Tjooohooo jag ska på date imorgon”

Men men de ska ju inte jag……

På morgonen efter DIN date skrev du ”Plötsligt händer det”

Kylan kröp in i själen!
Värken vred om i magen!
Hjärtat började nästa slå i arytmi!

Jag hade ju hoppats så på att de du sa till mig var
sanning.
Att du bara behövde lite tid att tänka och
att du menade de där du sa om att vi passade bra ihop.

Och att de var så skönt att din dotter tyckte om mig.
Till och med att de var bra att dina hundar gillade mig!
Faan helvete jäkla skit jag tyckte ju om din dotter också.
Å jag gillade dina hundar.

Och och och jag var ju förälskad i dig.
Jäkla kvinna….jag hoppades ju…..
Men jag kan fortfarande inte styra dina känslor

Min eld har falnat…står här tom….
glöden finns fortfarande….
Men själen är lite mörbultad…..
Och ”Tjoho DU skulle på date” men inte jag......




Prosa av Bearded Bear
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-16 01:56



Bookmark and Share


  Engel
Sånt får man stå ut med om man ska kalla sig människa. Fint beskrivet!
2018-09-05

  Solstrale VIP
Kåseri som är riktigt bra!
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear