Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du!?

Vart är du som vill som jag?.......?
Nej jag sitter inte här och skriver en kontaktannons.....nej jag bara försöker komma på vad denna jag vill med mitt "nya" liv?

Jo jag skulle vilja hitta dig som liksom jag har en hel massa kärlek att ge!
Hitta pirret i maggropen på väg hem från jobbet för att jag vet att du å jag får ses snart!
Bli varm i kroppen då jag öppnar fotomappen i min telefon då jag tittar på foton från vår senaste utflykt!
Bli sådär larvig när dottern min frågar om jag hittat den med stort D!
Och kanske hitta en vardag som inte blir vardag.
Hitta någon att flyga drake med. En färggrann drake som stiger mot himmelen med en sjungande lina.
Hitta någon att plantera perenner med å sitta där i kvällssolen och dricka en kopp kaffe med å se på resultatet!
Hitta någon att ligga i knät på när dagen har varit tung eller kanske ha någons huvud i knät å få trösta när livet är orättvist.
Hitta någon att lyssna på spotify med å skratta när artisten sjunger "fel"........

Och låta jaget och duett bli viett och osset




Fri vers av Bearded Bear
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-21 17:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldig bra!
2017-09-20

    ej medlem längre
Vilken härlig vision om det goda livet ur ditt perspektiv. Hoppas att du hittar Den med stort D snart. Hon finns där ute o längtar precis som du.
2017-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear