Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen

En medelålders man tittar på mig med undrande blick.
Mannen stryker sig över de ansade skägget och tvinnar tankfullt den lätt vaxade mustaschen.

Han ser ut att vilja säga något men så hejdar han sig mitt i inandningen. Och tittar nyfiket på mig.

Vart är du på väg undrar han.

Jag vet inte? Svarar jag. Jag visste det förut men nu e jag lite vilsen. Min vän ville inte vara MIN vän....så jag tror att jag letar efter en ny.

Han ler och frågar om jag är redo för det.
Jag svarar-Inte än kanske men snart jag avskyr att vara ensam.

Mannen nickar instämmande och ler.

Då torkar jag bort imman på spegeln nickar lätt mot mannen och vänder mig om och går ut.




Fri vers av Bearded Bear
Läst 421 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-03 15:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Viktigt att spegla insidan emellanåt!
2017-01-27

  Solstrale VIP
Så otroligt träffsäkert! Jag känner med dig och ser en utveckling i ditt språk som visar att du har mod och är fylld av inspiration som ger sig i stunden tillgång till ordval och synonymer som stärker berättarjagets uttryck! Bra!
2017-01-14

  KattenKin VIP
Fint samtal, såna ska man ha.
2017-01-12

    ej medlem längre
Vackert om den viktigaste relationen i livet. :-)
2017-01-12

  Sofhia Wirström
så fin
så vacker om livets
tankar och funderingar

2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear