Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville säga...........

I din blick så glimmade något outtalat

Jag ville säga -Va vacker du är!

Din mun med lätt särade läppar
såg ut att vara på väg att säga något

Jag ville säga -Du ser snäll ut!
Jag ville fråga -Vill du gå på en
promenad med mig och se hur
långt våren har kommit?

Jag ville ta din hand i min och vara
din vän.
Jag ville sätta mig på ett kafé och
samtala om ditt och datt.

Jag ville gå hem till dig eller mig och
kanske dricka ett glas vin eller kanske
bara lemonad.

Och försiktigt stryka luggen
åt sidan och se in i dina ögon.

Och säga -Vad vacker du är!




Fri vers av Bearded Bear
Läst 496 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-01-22 19:38



Bookmark and Share


  LillaLovis
Så oerhört vackert! "Se hur långt våren har kommit" <3
2017-06-15

  WyS VIP
Det enkla är det vackra! fin!
2017-03-22

    ej medlem längre
En sån finstämd och kärleksfull text du bjöd mig på, jag sparar den i det innersta av mina rum.
2017-03-15

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En vacker önskan.Hoppas den blev av.
TBG.
2017-01-27

  överlevaren VIP
En fröjd att läsa!
2017-01-27

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord - så vackert att få läsa!
2017-01-27

  Solstrale VIP
Oh vad fin! :)
2017-01-23

    ej medlem längre
Vackert! <3
2017-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear