Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Om jag kräver
att få bli människa
i mitt eget liv
så gäller den rätten
även för dig

Så kom till mig
med dina stora starka känslor
dina skeva förklaringar
ditt starka patos om rätt och fel

Kom till mig med dina trilskande hundar
dina halvkvävda sanningar
din nostalgiska längtan
efter världens före kaos

Kom till mig

Kom




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-12 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken styrka och livskraft det bor i dina ord!
2016-11-13

  Mats Edin VIP
trilskande hundar - skönt bildspråk
2016-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en variant av Allemansrätten!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP