Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skev

Det är något med gatan
som lutar
och får mig att tänka
på dig och min oförmåga
att svika

Jag andas in dina bokstäver
och andas ut ett eko
av ett skrik
från havets djup




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP