Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där lunden sover om natten


Gryningen vakar,
tar sig lågor dofter vidrör ljus,
ljumt speglar sig himlarna


Blommor i ditt hår,
kransen som vingar

Nu reser sig dagen in i solen
där lunden sover om natten

Doften av tidlöshetens klockor
ur skårans gömslen

Jag hör dina lungor andas
som stjärnorna och solen


När ljuset sänker sig ner i jorden
är natten skepnadens tid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 556 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-13 00:47



Bookmark and Share


  Feminaz
En stark berättare är den som håller i pennan!
2017-01-06

    Shush
vacker. jag älskar mittenstyckena.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu