Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann bilden via Google


För min Mamma!

Tänder ett ljus i mitt inre för dig Mamma

Hoppas att du får lindring för din värk

 

Samma sjukhus som Pappa somnade in på

Det får mig att minnas och känna

 

Önskar jag kunde vara där just nu

Och ge dig en evigt varm kram

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2016-11-12

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 686 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-13 11:59



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Berörande ord och att inte kunna vara där!
2016-11-20

  lila fjäderblomman VIP
Varma kärleksfulla tankar.. blir till sköna omfamnande känslor inom din mamma. >3 kram
2016-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfulla ord...
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Berörandebra berättat
2016-11-15

    ej medlem längre
Mycket ömt och berörande skrivet! kramar
2016-11-14

  StinaJ VIP
Berörande ord
2016-11-14

  Ingrid Trolle
Berörande varmt och
kärleksfullt uttryck för
din kärlek till din mamma
2016-11-13

  Alysse VIP
Berörande fint
Varmt och kärleksfullt
ord sprungna ur hjärtat
till lilla mamma <3
2016-11-13

  alicja lappalainen VIP
.. vemod och kärlek.
2016-11-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket kärlek i dina fina ord!
2016-11-13

  Blomma-Stjärna VIP
tror på att kärleksfulla tankar - inte minst från son till mor - når fram!
2016-11-13

  Rise Little One
Kärleksfulla tankar till din mor...
2016-11-13

    ej medlem längre
Underbara kärleksfulla ord.
2016-11-13

  Maiah VIP
Fin och ömsint omtanke om din mamma
2016-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2016-11-13

  Maria Sundelin VIP
Känslosam
Kramar
2016-11-13

    Birgersdotter VIP
Hon känner din värmande tanke
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin