Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår



Det var den här morgonen
som fåglarna sjöng sina glada visor
redan tidigt

Det var den här dagen
då vitsipporna vände sig mot solen
i vita drivor

Det var den här dagen
då barnen kastade sina vinterjackor
och spelade kula

Det var den här kvällen
som aldrig blev mörk bara svagt skimrande
genom björkarnas musöron

Det var den här kvällen
vi kunde sitta länge tillsammans
ute på verandan




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-05-15 14:25



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Du beskriver UNDRET så fint.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors