Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evigt ung i sinnet


Ja,hur?



Hur skulle livet sett ut
om jag vid tjugo år
varit mogen, vis och ansvarsfull

och vid sjuttioår
om jag varit naiv, omdömeslös och full av upptåg
Ja, hur skulle det sett ut?




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-15 14:30



Bookmark and Share


    Regina E
Denna ger mig härliga bilder med uppkäftiga 70-åringar rännande på gatorna etc etc. Visa ord att tänka på när man oroar sig för sina tonåringar...
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors