Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ryggen



Bakom ryggen hörde jag någon säga
Tror hon att hon är något?
Jag vill gärna vara något
eller någon till tröst, hjälp och glädje
Om jag inte är någon
vill jag inte vara något alls




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-15 14:32



Bookmark and Share


  Fialotten
Det är klart att du är något, någon.
Trist med avundsjuka, tycker jag.
Var stolt och sträck på dig för att just du är du och inte någon annan.

Hälsningar Fia
2006-05-15

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Bry dig inte om sådana kommentarer! Du har helt rätt i dina ord. Hälsar Fredrik
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors