Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren

Så sitter jag här mitt i mitt liv!

Dörren från mitt gamla liv hade
öppnats och jag vart tvungen att gå
dörren stängdes bakom mig och jag
tvekade en sekund.

Frågan ställdes av mig till mig..
finns det en väg tillbaka?

Svaret kom likt en pisksnärt "Nej"

Då fick jag mod att våga vrida om
nyckeln.

Nu har jag försiktigt greppat en ny dörr.
Finns det någon som vill hjälpa mig att andas
lycka igen? Vågar jag?.....ja jag vågar. Möt mig
på andra sidan dörren. Jag är lite stukad, lite bränd
men har mycket kvar att ge......




Fri vers av Bearded Bear
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-14 23:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så härliga frågande om med systrar och bröder att följa på resan... Symboliskt... Bra!
2016-11-15

  LillaLovis
Hoppfullt.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear