Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all enkelhet

 

 

 

 

Djupare känslor andas harmoni

kärlekens vingar flyger över berg och sjö

landar mjukt på min ryggrad

omsluter hjärtats  kammare

lyckorus när mina kärl

avstånd är inget hinder

 passionen lever

 

villkorslös kärlek

snart min älskade

snart

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-15 15:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt skön
2016-11-28

  Lars Hedlin
Bra starkt och berörande
2016-11-19

  lodjuret/seglare VIP
Trösterikt och en smula drömskt, texten förtjänar, som så många andra, att läsas med rätt andning och pauser mellan rader.
2016-11-17

  Johan Strömstedt
Ett aldrig sinande ämne som du berör med varlig hand, kärleken.
2016-11-17

  erkki
Kommentar överflödig, så varför kommentera? Moment 22? Inte riktigt. Din text ligger så nära de vackraste och samtidigt närmast ordlösa känslor som finns. Fast med ord! Bravo!
2016-11-16

  Solstrale VIP
Allom kärlek och vackert skaldat!
2016-11-15

  Quasimodo
Med den kärleken finns inga avstånd utan mer närhet i väntan!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP