Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte ett tag

kunde inte ett tag 

faktiskt väldigt länge 

dricka te

det gjorde för ont 

inom mig

du och jag

min fina son 

satt ofta med varsin 

tekopp med te

jag skällde lite lagom 

på att du alltid 

tog för mycket honung 

ler för mig själv 

när jag tänker 

på våra fina testunder 

saknar dem 

saknar dig 

önskar allt 

vore som vanligt 

återigen 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-15 22:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja att sakna sin son är ett oerhört tungt känslokaos... Du har alltid dina vänner nära som kan stötta dig och få fram goda energier i vardagen och minnas tillsammans med dig,,,,
2016-11-16

  Johan Strömstedt
En välskriven tankepromenad, fint1
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77