Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött

trött 

seg

gör dagen 

slö

lek med 

våran lilla tjej

pysslar lite inne

ej riktigt i form

men vi myser

leker tittut

läser böcker

sjunger

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-16 15:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2016-11-19

  ULJO
Härligt
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77