Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad min son som undanhålls av sin pappa


Du hör hemma hos mig

när ingen är där 

torkar dina tårar 

när du ligger ensam om natten 

i mörkret 

önskar jag att jag fick 

finnas där

 

önskar att du känner 

att min kärlek är stark 

jag tror att du vill ha mig 

i ditt liv min fina son 

jag lovar dig 

jag finns här 

jag skulle aldrig göra dig 

något ont

 

visste redan från första gången

jag höll dig i min famn 

du hör hemma hos mig

 

jag gör allt för dig

om så krävs svälter jag 

för din skull

om jag så måste förnedras 

för att du ska komma tillbaka 

gör jag det 

 

det finns ingenting jag inte 

skulle göra för att du 

ska känna hur stark 

min kärlek är till dig 

 

stormen tar i på havet 

på livets stora motorväg 

där ångern kokar över 

vad kunde jag ha gjort annorlunda? 

ingenting när jag tänker efter 

 

jag vill göra dig lycklig igen 

som förut och förverkliga 

dina drömmar du bär på

finnas där för dig som förr 

 

jag går till världens ände 

för att du ska veta 

hur mycket jag älskar dig 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-17 08:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten berör
2016-11-19

  Solstrale VIP
Bra vännen att du såg att din son vill ha dig i sitt liv,,, och att du ger honom detta existensberättigande ur en inre kraft att vara och finnas där oavsett andra mörka krafter! Jublet att finnas som förälder, glädjen och sorgen dela med sitt barn! Bra!
2016-11-18

    carinamnm
Det gör ont att läsa och jag vet en del av hur det känns.
2016-11-17

  Solstrale VIP
Du måste inte skriva "vet att du inte vill ha mig" för du vet att det inte är snar... Din son vill ha dig hos sig men någon annan kraft hindrar honom, du kanske sviker ert band oförskyllt,,, men du kan sy ihop meningen i den att du tror att han vill vara hos dig,,, för det vet vi båda två att han vill... Du har allt mitt stöd, min förståelse och empati! All kärlek i vänskap till dig!
2016-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Texten både berör och upprör. Tänk om min pappa känt som du.
2016-11-17

  ULJO
Berörande skrivet
2016-11-17

  ULJO
Berörande skrivet
2016-11-17

    ej medlem längre
Nakna, äkta ord....berörs ända in i hjärtat att läsa.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77