Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt eget fågelbo

Allting håller på att rasa

i mitt spindelnät

med trådar så tunna

samt ett och annat hål

att falla igenom

 

Går så mycket energi

till att laga och lappa

gamla och nya smärtor

av alla fysiska eller psykiska

orsaker och sort

 

Lyfter mina armar uppåt

gör flygrörelser

med hopp om att lyfta

från marken under mig

 

Ja ja ja

Jag är nog trots allt

en fågel med lätta

fjäderklädda vingar

Något jag är mycket

mycket tacksam för

 

Att få förmånen att rymma

med jämna mellanrum

skapa ett eget fågelbo

högt ovanför grottekvarnen

med kanoner, gevär och

sprängämnen




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-17 17:01



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat,
2016-11-17

  Eva Helene VIP
Ja, den förmågan får man vara tacksam över!
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP