Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ÄNNU EN MORGON

 

denna morgon

är slutet på natten

det gamla av ditt liv

 

liksom denna morgon

är en fantastisk början

på resten av ditt liv

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-18 08:09



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härliga ord och en fantastiskt fin teckning!
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Att lämna det som varit och se framåt.
Bra text att bära med sig i vardagen.
2016-11-18

  Anya VIP
Jaa det gäller att tänka positivt. Hopp i orden.
2016-11-18

  annatheresia
Fin text med hoppet...ett ljus ur mörkret Tycker om!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP