Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av ditt leende

 

Det driver en rysning

hukande går ensamheten

vid min kalla sida

det flammar en gryning

i värmen från trottoaren

mina steg smälter

går inte längre

dit jag vill gå

 

du dansar mig förbi

fånga mig nu i hast

du virvlande begär

kom räck mig ditt liv

unna mig en glimt

av ditt leende.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-18 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP