Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänder ett ljus

tänder ett ljus 

för det jag tror på 

för de som ej finns med 

som ändå finns 

förevigt i våra hjärtan

 

tänder ett ljus 

det sprider ljus 

i mörkret

det ger hopp 

det finns ljus 

bortom mörkret 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-19 06:43



Bookmark and Share


  Maiah VIP
En lysande dikt, vackert och fridfullt
2016-11-21

  ULJO
lysande
2016-11-19

    ej medlem längre
Vacker lyser och värmer ljuset i dina ord.
2016-11-19

    carinamnm
Jag tänder det ljuset med dig <3
Mycket vackert i sin enkelhet!
2016-11-19

    carinamnm
Jag tänder det ljuset med dig <3
Mycket vackert i sin enkelhet!
2016-11-19

  Öknens Ros VIP
ljuset värmer och ger hopp om förändring.
2016-11-19

  Lars Hedlin
Härligt och fint förmedlat!
2016-11-19

  Maria Sundelin VIP
Fint och så sant
Kramar
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77