Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att det som inte dödar, det gör dig starkare, men jag vet inte om det är sant!


Låt väntan få ett slut!

 

 

Ögonen har fått en annan nyans. Någon skugga skymmer, någon tro har fallit.

Du har slutat att gråta. Pratar inte lika glatt längre. Längtan är kvar, men något kvävs sakta var dag.

Det fanns en tid när våren höll om oss. När sommaren var nära och nakna ben sprang över gräsmattan. 

Hösten var avlägsen, men löven föll snabbt.

En kall vinter närmade sig likt en orkan och det värsta var att den aldrig tog slut...

 

19 månader och än har sommaren inte kommit tillbaka...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-19 23:54



Bookmark and Share


    snöö
Mycket berörande. Nej det är inte alltid säkert att svårigheter gör att man blir starkare.
2016-12-09

  Lars Hedlin
Starkt i känsla..Bra framfört..
2016-11-29

  Quasimodo
Vemodigt och med sorg för det som försvunnit och som väntar en ny vår
2016-11-20

  erkki
En väldigt fin och vemodig text. Detta låter som en (självklart) melankolisk del av ditt sorgearbete. Det arbetet gör dig troligen starkare. Svaret på din inledande fråga är nog att talesättet stämmer. För det mesta. Allt väl önskas!
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP