Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion versus äkta kärlek

 

Passionen glödde

de kunde

inte lämna

 

Mångudinnans profil

skymtade i sitt

 

försent sträckte han ut

insåg om

passion och äkta kärlek




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 471 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-20 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i fin skapar glädje .)
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Man önskar man
båda kan få!
2016-11-24

  Bo Himmelsbåge
Glödande, sköna ord om Passion kontra
Äkta kärlek...
Det är nog viktigt att klargöra skillnaden där, annars är det lätt att gå vilse i endorfinernas berusande värld...
Passionen är ofta mycket intensiv, men ganska kortvarig... Äkta Kärlek, däremot, varar i Evighet...!
Tack för denna viktiga poesi!
2016-11-24

  Fem hjärtan VIP
Underbart passionerade rader!
2016-11-22

  Katinka VIP
Åh! Förtätning och passion!
Underbart att läsa på en måndag morgon.
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som ger tankar och känslor om passion och äkta kärlek.
2016-11-21

  walborg
En hel berättelse och en insikt i få rader - passion versus äkta kärlek eller passion och äkta kärlek - eviga teman
2016-11-21

  Monika A Mirsch VIP
Att gå från glöd
in till hetta
i dallrande
diktarrader
Underbart skaldat!
2016-11-21

  aol
Underbart texten lyser hetta sån känsla,
2016-11-21

  ULJO
Fint kärleksepos
2016-11-20

    Sefarge VIP
Glöd och innerlig sinnlighet
I betänkande rader!
:)

2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle