Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kugghjul

Likt kugghjul i ett klockverk löper repliker i livets pjäs.

Tänder passar tänder.

Själar spelar upp sitt skådespel på livets amfiteater.

Händer passar händer.

Här på livets scen finns ingen sufflör, ingen repetition
Inga omtagningar.

Famnar passar famnar.

Så plötsligt mitt i livet. Får jag en annan roll.
Men min karaktär är den samma.
"Bara" andra motspelare.

Öga möter öga.

Jag har sedan länge slängt min mask. Jag ser på dig och
undrar vill du vara med i uppsättningen av mitt liv.

Tand mot tand, hand i hand, själ med själ, öga mot öga.




Fri vers av Bearded Bear
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-21 22:54



Bookmark and Share


  OdessaK
Superfin text! Jag gillar hur du binder ihop allt på slutet. Snyggt.
2017-01-18

  Sofhia Wirström
så fint fångat
vackert om vänskap
relationer
kugghjul som passar
2017-01-05

  Solstrale VIP
Wow så bra! Du fångade det så bra! Kugghjulet och vill du vara med min uppsättning av mitt liv... Jätte cool! :)
2016-11-24

  LillaLovis
Vacker text.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Bearded Bear
Bearded Bear