Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag har vart med en vinternatt förr"

Hur du skrev:
Du är en stjärna på långa sms :)
Och det var väldigt fint skrivet! Jag är så himla ledsen men det går bra, jag har vart med en vinternatt förr. Jag är mer bekymrad för dig så det var skönt att höra detta från dig!!
Tusen kramar tusentusentusen

Hur du menade:
DU ÄR EN STJÄRNA! på långa sms
"Jag är mest bekymrad för dig"
- du som förlorar mig, du som har det svårast.
"Jag har varit med en vinternatt förr så det går bra"
- Ingen baggis
Tusen kramar på det


14/2 - 15




Fri vers (Fri form) av Jarsejäntan
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-22 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan