Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuff period i symbios.

Man brukar säga att det nog inte är rätt, om det är för alldeles lätt.

Men ibland vore det ju skönt, om allt var ljust och sommar grönt.

Att vara i balans uti en sprakande romans, kommer någon gång med en annan slags nyans och det kräver också en tolerans.

Det går ju upp och ner och det kommer komma fler, stunder av önskan om enkelhet men vi tror ju på ärlighet.

Och i ärlighetens namn så kommer vi komma tillbaka till varandras famn.

Men ge striden lite tid och det kommer till sist att ge er frid.




Fri vers av Jarsejäntan
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-06 01:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Den här tycker jag om
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan