Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett morgondopp

Jag känner solens första strålar värma mot min kind
jag slår upp ögonen med din hand i min.

Lyssnar till morgonens stillhet på en älv så klar, herregud vilken tur jag har.

Att få vakna intill din varma trygga famn , på en båt inte långt ifrån land.

Jag smeker ditt ansikte ömt, jag måste nypa mig, har jag bara drömt?

Känslan av ro den är förbannat go

Jag kliver sakta opp, tänker nog ta mig ett dopp.

Jag kysser din hjässa dags att inte börja fessa.

Jag hör fåglarna flyger och sakta ut på däck jag smyger.

Står där naken,
men det spelar ingen roll, för det är ingen som har koll.






Bunden vers av Jarsejäntan
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-01 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jarsejäntan
Jarsejäntan