Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska gå ner till byn

jag kommer att
färdas på mina

istadiga apostlahäster
med en hastighet på

minst två meter
per sekund

det är lite oroande
med tanke på

att jorden går mot
sin undergång med

femtio kilometer
per sekund

fast vi är inte framme
förrän om fem tusen miljarder år

det känns tryggt
att jag hinner

köpa nytt månadskort
innan dess




Övriga genrer av Bengt VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-23 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP