Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Dagarna passerar
i ett ominnesbart
töcken
går mot döden

viskar rösten

YM Bohman-16




Fri vers av Njord
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-23 10:07



Bookmark and Share


  MinaTusenOchEn
Detta behöver vi alla påminna oss själva lite då och då...
2017-01-09

  Gunnel Eriksson VIP
Detta är sanningen för alla
hela tiden. Rösten är speciell.
Bra reflektion.
2016-11-23

    ej medlem längre
Rakt och klart om livets ändlighet. Tänkte i liknande banor när jag såg på minnesprogrammet att TV nu är 60 år. Nästan alla de kändisar som fanns när jag var ung är döda nu.
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER