Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solstrålar små

solstrålar små

i november

mitt i veckan 

ger ljus 

i annars så mörk tid

nästan lite vårlikt ute 

en vardag 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 14:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
idag har varit en strålande dag, som en vårdag! :)
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77