Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att

att vara närvarande

med sina nära och kära

är att verkligen vara där 

i nuet

på riktigt närvarande 

lyssna vad de har att säga 

utan saker som stör 

såsom mobil

surfplatta

tv 

visa genuint intresse 

vaken med alla sinnen 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-23 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Precis just så......
2016-11-29

  Solstrale VIP
Ja det är nära fast man sitter hära.... ;)
2016-11-23

  Öknens Ros VIP
de nära och kära är det dyrbaraste vi har, de betyder mest.
2016-11-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt du tänker! Tekniken ska inte få ta över!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77