Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergång

Svävar omkring i ett gränsland
sitter och dricker på Club Apart
när murarna rasar
och allt blir på riktigt

All denna längtan
som jag aldrig kunnat formulera
eller precisera
blir plötsligt ett
med mina bokstäver
och en ny vackrare värld
uppenbarar sig
som ett litet under i vardagen

Vilken väg ska jag välja att gå
den yttre eller den inre
jag höjer det osynliga glaset
i en stilla skål
med oron och natten




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-24 20:03



Bookmark and Share


  Ananas
Vackert skrivet!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP